torsdag 22 maj 2014

Sommar!

Härligt att sommar värmen har kommit, njuter ute så mycket det går. Jobbar i trädgården och cyklar och löper. Päronträdet blommar och allt annat ochså, hinner inte riktigt med i naturens fart.





fredag 9 maj 2014

Terrakotta krukor!

Gillar massor enkla terrakottakrukor... Enkelt är ju oftast vackrast. Hängde upp dessa i ett träd vid  vår strand. Tror Jag skall göra flera. Fick stå över halvmaraton idag... Suck. Fick feber i börjar av veckan. Blir att ta nya tag.

onsdag 7 maj 2014

Kiivin lever!

Måste bara kolla upp att min kiivi plantta lever. Jo visst den har klarat vintern och växer till sig. Satte den ifjol och vi fick redan då frukter, mycket goda!



tisdag 6 maj 2014

Mera vårtecken!

Vi har en stor tomt med mycket yta.... Jag gillar mest av allt att vi bor nära vatten, men saknar havet med sin speciella doft. Men här är min favoritplats.


måndag 5 maj 2014

Vår!

Har jobbat i trädgården mellan varven, det tar sig...

Dessa härliga blå finns under äppelträdet!

Här är mitt följande projekt när jag frisknar till, fick en släng av febern. Eller blev det för mycket terrängcykling under helgen? Skall Visa er vad som införskaffats... Sparar på löparbenen, har sprungit en del under våren. Men härligt! Trivs i skogsterräng, skall även Visa er foton av min favoritstig. Ha de gott i vårsolen.