onsdag 25 maj 2016

Norge vyer!

Jag har nedräkning på gång, snart semester. Hoppas att jag hinner njuta av naturen, trädgården och träningen. Längtar ut, bjuder på härliga vyer från Norge. Hade gärna tagit en tripp dit för att löpa och cykla. Vi skall försöka hinna bestiga Halti och träna för ett terränglopp. 

fredag 20 maj 2016

Vitt, vitt

Härligt med fredag, har jobbat hela kvällen I trädgården. Planterade, rensat, fixat rabattkanter ja det tar aldrig slut, bra så.
Mera härliga vita blommar, bara gillar. I morgon blir det mera trädgård och träning. 


tisdag 17 maj 2016

Vackert!


Härligt med rosor, detta är en stammros, skall flyttas ut i rabatten så småningom.

En mindre vacker tomatplantta, planterade om dem igår. Har fem plantor, hoppas de tar sig så
småningom. Har inget växthus, ännu... Planerar för ett. Dessa plantor skall få stå på söderterassen.
Jättevarmt där under solkensdagar.


söndag 15 maj 2016

Stiglöpning!

Har alltid gillat att röra mig i naturen, stressar av där. Idag var det en regnig och grå dag men härligt att löpa. Tog mig till och med tid att fota under mitt långa löppass. Det är visst trendigt att löpa stigar, men det är inget nytt påfund. Försiktig får man lov att vara speciellt efter och under regn. Dessutom tar knäna mindre stryk på det mjuka underlaget.







 

         



Tilllbaka igen!

Har inte haft tid och tekniken har strulat. Men nu är våren och jag på gång igen. I år blir det bara vita blommar, gillar! Visst är det ett måste med uteplanteringar och vackert blir det. I år blir det manga förändringar I trädgården, skall försöka uppdatera efter hand.